Kuva Sanna Saastamoinen
Kuva Sanna Saastamoinen

Helsingin kontakti-improvisaatio ry

Yhdistyksen tarkoituksena on kontakti-improvisaation harrastuksen, kehotietoisuuden ja tanssikulttuurin edistäminen, harrastustoiminnan levittäminen.  

Tarkoitus on koota lajin harrastajia yhteen, sekä edistää ja tukea sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyttä, henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä terveitä elämäntapoja. 

Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. 


Hallituksen jäsenet 2022

Puheenjohtaja Tea Ihalainen-Freytag

Kontakti-impro on ollut tärkeä osa elämääni reilun vuosikymmenen ajan ja se antaa paljon liikkumisen, kehonhuollon ja sosiaalisen elämän saralla. Yhdistyksen toiminta mahdollistaa rennon harrastamisen, ainutlaatuisen mahdollisuuden laadukkaaseen tanssin kulttuuriin Helsingissä. Kiitollisena siitä toimin yhdistyksen parissa. 


Varapuheenjohtaja/Sihteeri Marjukka Mattila 

Olen Marjukka, suht uusi, mutta sitäkin tiuhempaan jameissa pyöriskelevä ja hyppivä kontsuilija. Toimin hallituksessa varapuheenjohtajana, sihteerinä ja erinäisten nakkien hoitajana.

Rahastonhoitaja Jari Vuomajoki 

Jäsen Heikki Vanhanen 

Jäsen Meri Karvonen 

Varajäsen Hanna Heino 

Tanssintekijä, jolle kontakti-improvisaatio on kulkenut mukana merkittävänä harjoituksena vuodesta 2008, osana niin taiteellista työtä kuin henkilökohtaista elämää. Tanssintekijänä hän etsii eksymistä ja on kiinnostunut orgaanisesta liikkeestä epäjohdonmukaisessa ihmisyydessä.

Varajäsen Hanna Wallden 

Ihminen, jota tanssi liikuttaa. Tanssinut aikuisuuteen asti, aikoo yhä tanssia.